SKOFF-Design   Tel.   Nat. 08 7926170         
         Int. +46 8 7926170     
  Home Representative  Master Electronic Scandinavia AB   info@skoff-design.se    
Det som inspirerade oss att skapa den exklusiva SKOFF Moderno-serien av LED-armaturer för tak, väggar och golv var utmaningen att sammanfoga elegant form med ny teknik. Som ett resultat av detta utvecklade vi en serie med tre LED-armaturer: en takmonterad hängande LED-lampa, en LED-golvlampa och en LED-vägglampa med de karakteristiska subtila konturerna som uppnåtts med exklusiva material - glas och aluminium.Moderno seriens lampor bär SKOFF-märket, vilket indikerar att de designades helt av SKOFF och är skyddade av industriella varumärkesrättigheter.

Genom att använda exklusiva material såsom härdat glas och anodiserat aluminium kunde vi skapa minimalistiska och uttrycksfulla former som matchade alla typer av moderna interiörer perfekt.

Med den avancerade tekniken som implementerats i LED-modulerna kan hög ljusprestanda uppnås med lång livslängd.

En annan fördel med Moderno serien är den extraordinära nivån av bekvämlighet och ergonomi vid installationen med justerbara monteringslinor.

SKOFF & More systemet omfattar lösningar för intelligenta hem. Med sin unika modulära design utökar lampor som har denna symbol omfattningen av standardfunktioner och anpassar sig till dina behov. Använd bara din Smartphone för att justera ljusfärgen till ditt humör med en enda tryck, för att dimmra eller förbättra, för att slå av och på lamporna på distans när du är hemifrån. De enda gränserna är dina fantasier!
 
PDF-katalog ( 31 MB)  
   
 
Copyright Master Electronic Scandinavia AB - 2019